SERVICII

CIRCUITE TURISTICE

Fie ca sunteti  o agentie de turism sau un grup organizat de prieteni va stam la dispozitie cu autocare si microbuze de ultima generatie .Acestea sunt dotate corespunzator pentru a avea parte de cele mai reusite circuite turistice.

TRANSPORT ANGAJATI

Oferim servicii de transport pentru angajati pentru diverse companii cu microbuze si autocare pe baza de contract prin curse regulate speciale.

PELERINAJE

Inchiriem autocare si microbuze cu o capacitate de la 8 locuri la 55 locuri pentru pelerinaje in tara si in strainatate .

EXCURSII,TABERE  SI TRANSFER COPII

Inchiriem microbuze si autocare pentru transport copii in deplina siguranta catre si de la diferite activitati ,tabere scolare si excursii .

TRANSFER AEROPORT 

Oferim posibilitatea de a inchiria masini cu sofer pentru transfer catre aeroport sau de la aeroport catre destinatia dorita, in conditii de maxima siguranta

TRANSPORT PENTRU TEAM BUILDING

Toate companiile, din orice industrie, au de castigat de pe urma organizarii unui team building,astfel pentru a va usura munca cu organizarea acestuia va punem la dispozitie autocare pentru a ajunge la destinatia dorita.